Menu’s (vanaf 20 personen)

Alle onderstaande menu’s kunnen uitgeserveerd worden of in buffetvorm
gepresenteerd worden.

Menu “De Reusel” € 18,50 per persoon

Oma’s groentesoep
of
Verse tomatensoep

***

Schnitzel met zigeunersaus
of
Kipfilet met champignonroomsaus

Gemengde rauwkostsalade en frietjes met mayonaise

***

Vanilleroomijs met chocoladesaus


Menu “De Rosep” € 24,50 per persoon

Carpaccio van gerookte kip met mango chutney
of
Huisgemaakte crabcocktail

***

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
of
Sliptongetjes met tartaarsaus

Gemengde rauwkostsalade en frietjes met mayonaise

***

Huisgemaakte parfait


Menu “De Beerze” € 28,75 per persoon

Vitello Tonato
of
Bonbon van gerookte zalm met een tonijnmousse

***

Lamsfilet met rozemarijnjus
of
Zeebaarsfilet met dragonjus

Seizoensgroenten en pommes gratin

***

Crème brûlée


Menu “De Achterste Stroom” € 33,75 per persoon

Carpaccio van tonijn met wasabischuim
of
Gerookte eendenborst met een frambozencoulis

***

Heldere bospaddenstoelen bouillon

***

Tournedos met rode wijnsaus, spekjes, champignons en paprika
of
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met saffraansaus

Seizoensgroenten en verse rauwkostsalade

Frietjes en pommes gratin

***

Panna cotta