Menu’s (vanaf 20 personen)

Alle onderstaande menu’s kunnen uitgeserveerd worden of in buffetvorm
gepresenteerd worden.

 

Menu “ de Reusel” 19,25 per persoon

Oma’s groentensoep

of

Verse tomatensoep

***

Schnitzel met zigeunersaus

of

Kipfilet met champignonroomsaus

Gemengde rauwkostsalade en frietjes met mayonaise

***

Vanilleroomijs met warme chocolade

 Menu “ de Rosep” 25,25 per persoon

Carpaccio van gerookte kip met mango chutney

of

Huisgemaakte crabcocktail

***

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus

of

Zalmfilet met witte wijnsaus

Gemengde rauwkostsalade met frietjes en mayonaise

***

Huisgemaakte parfait

 

Menu “de Beerze” 29,75 per persoon

Vitello Tonato

of

Bonbon van gerookte zalm met tonijnmousse

***

Lamsfilet met rozemarijnjus

of

Zeebaarsfilet met dragonjus

Seizoengroenten met pommes gratin

***

Crème brûlée

 

Menu “de Achterste stroom”

 34,95 per persoon

Carpaccio van tonijn met wasabischuim

of

Gerookte eendenborst met een frambozencoulis

***

Heldere bospaddenstoelen bouillon

***

Tournedos met rode wijnsaus, spekjes, champignons en paprika

of

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met saffraanjus

Seizoensgroenten met verse rauwkostsalade, frietjes en pommes gratin

***

Panna cotta