Kinderfeestjes

Als basis voor een kinderfeestje bij de Posthoorn bieden we: versierde tafel en een cadeautje voor de jarige, onbeperkt spelen in het speelkasteel en na afloop staat er voor ieder kind de grabbelton klaar.

Kinderfeestje “SHREK”:  3,25 per kind

Een zakje chips naar keuze en onbeperkt ranja. Voor iedere beurs een geslaagd kinderfeestje.

Kinderfeestje “NEMO”:  6,50 per kind

Een ronde midgetgolf spelen. Gedurende het kinderfeestje serveren we een zakje chips en onbeperkt ranja.

Kinderfeestje “TARZAN”:  10,25 per kind

Een ronde midgetgolf spelen, onbeperkt ranja en lekker frietjes eten bij de Posthoorn. Ieder kind krijgt een bord friet met kroket of frikandel, sausjes, appelmoes en ook nog een lekker ijsje na.

Kinderfeestje “MOWGLI”:  10,50 per kind*

In iedereen zit wel een kleine Van Gogh of Picasso. Beschilder je eigen doek bij de Posthoorn. Wij zorgen voor de doeken, verf en kwasten. Daarna kan iedereen zijn eigen pannenkoek versieren en tot slot krijgen alle kinderen een snoepzak en hun zelf gemaakte schilderij mee naar huis.

Kinderfeestje “ALADIN”:  10,50 per kind* ( advies vanaf 10 jaar )

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de raadsels van een escape room oplossen binnen 1 uur. Tijdens het kinderfeestje serveren wij onbeperkt ranja. Ieder kind krijgt een bord friet met een kroket of frikandel, sausjes, appelmoes en ook nog een lekker ijsje.

Kinderfeestje “ELSA”:  11,50 per kind*

Een circuitje oud Hollandse spelen. Tijdens de duur van het kinderfeestje serveren we onbeperkt ranja. Ieder kind krijgt, op het door u gekozen tijdstip, een Pieters verwenbord (pizza, pannenkoek en patatjes)

*  Deze arrangementen zijn bij slecht weer binnen te realiseren. Natuurlijk kunnen de kinderen bij mooi weer altijd buiten schilderen en oud Hollandse spelen circuit doorlopen.

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaar of drinken te gebruiken.